Welkom bij SOR Vakantiekampen - Vakanties voor kinderen die het goed kunnen gebruiken

Avonturiers

Avonturiers

9-10 jaar

Dit kamp gaat in 2024 helaas niet door. De 9-jarigen kunnen zich aanmelden bij de Ontdekkers en de 10-jarigen kunnen zich aanmelden bij de Pioniers.

Het Avonturierskamp is er voor alle kinderen van 9 en 10 jaar. Omdat we echte Avonturiers zijn, kamperen wij de hele week in het bos met een groot tentenkamp. Ieder jaar gaan er ongeveer 20 kinderen en 8 tot 10 leiders mee, die er samen een geweldig avontuur van maken. We spelen heel veel buiten in het bos, in groepjes of juist in teams tegen elkaar met spelletjes zoals Levend Ganzenbord en alle andere spelletjes waarbij er lekker veel gerend mag worden. Aan het eind van zo’n dag vol met spelletjes en als de leiding moe begint te worden hebben we kampvuur met warme chocolademelk en vertelt onze Hoofdleider een griezelverhaal om iedereen nog even lekker de stuipen op het lijf te jagen vlak voor het slapengaan.

Elke dag eten we iets lekkers én gezonds, want Avonturiers moeten goed eten om de dagen vol spanning, sensatie en uitdagingen vol te houden. De leiding bestaat uit een hele leuke groep van jongens en meiden die het tof vinden om samen met de groep kinderen een geweldige week kamp te hebben, maar die ook paraat staan als het leuk hebben niet vanzelf gaat. Het kan best spannend zijn om met ons mee te gaan, maar met de aandacht van onze tent- en spelleiders weten we er iedereen altijd weer bovenop te krijgen!

Ga jij met ons mee op kamp? Dan kun je je vast voorbereiden op een super week met sport, spelletjes, overleven in het bos, grapjes, kampvuur, laat opblijven en (nog geheime) uitstapjes. Kortom, een echt Avontuur!

Dit kamp gaat in 2024 helaas niet door. De 9-jarigen kunnen zich aanmelden bij de Ontdekkers en de 10-jarigen kunnen zich aanmelden bij de Pioniers.

Het Avonturiers kamp leeftijd 9 - 10 jaar
Avonturiers kamp leeftijd 9 - 10 jaar